Diamond Stone Suites (Kreta)

Vanaf 845.00

Artikelnummer: 2d9c18d782f5 Categorie:

Beschrijving

Aparthotel Diamond Stone Suites bevindt zich in Piskopiano, gelegen in de regio Kreta. Diamond Stone Suites is geclassificeerd met 4 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Diamond Stone Suites een goede keuze is:

Geniet van je eigen zwembad;Luxe, nieuwe suites;Vlak bij een authentiek Grieks dorp;Panoramisch uitzicht

Goed om te weten:

Accommodatietype: Aparthotel
Afstand tot strand circa 1

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Kreta

Tijdens een vakantie op Kreta kun je in een bruisende badplaats logeren of op een rustig plekje in de heuvels. Zoals je weet gaat mijn voorkeur uit naar dat laatste. Ik ben dan ook razend enthousiast over mijn nieuwste ontdekking: Diamond Stones Villas. Een luxe hideaway, verscholen in het karakteristieke plaatsje Piskopiano.

De ligging is prachtig; midden op de helling van de berg Charakas. Ver van de massa, maar waar wel binnen handbereik van traditionele tavernes en gezellige cafés. In dit idyllische plekje waan je je vooral tussen de lokale inwoners en heb je een panoramisch uitzicht over zee. Tijdens je verblijf proef je niet alleen een ontspannen sfeer in het typisch Griekse dorp, ook in je super-de-luxe suite geniet je van pure rust. Strijk neer op een van de ligbedden of plons in je eigen zwembad, terwijl je op de achtergrond alleen het geluid van tjirpende krekels hoort… 

Bekijk prijzen en beschikbaarheid