Carme Villas (Kreta)

Vanaf 625.00

Artikelnummer: 168a38133dd1 Categorie:

Beschrijving

Appartement Carme Villas bevindt zich in Adele, gelegen in de regio Kreta. Carme Villas is geclassificeerd met 4 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Carme Villas een goede keuze is:

Midden in een groene olijfgaard;Panoramisch uitzicht op zee;Altijd een vers en uitgebreid ontbijt;Voor een fijne familievakantie

Goed om te weten:

Accommodatietype: Appartement
Afstand tot strand circa 1 kilometer
Afstand tot luchthaven Chania Ioannis Daskalogiannis Airport (CHQ) circa 74 kilometer: heraklion nikos kazantzakis airport (her) circa 77 kilometer
Afstand tot bushalte circa 700 meter
Afstand tot pinautomaat circa 1 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Kreta

Samen met Katerina en een goed glas wijn zit ik op de stenen treden in de tuin van Carme Villas. In mijn hoofd dwaal ik nog rond bij mijn appartement met privézwembad, die ze me net heeft laten zien. We staren naar de groene kustlijn en dan doorbreekt Katerina opeens de stilte: “Wist je dat we dit plekje te danken hebben aan koeien met een bijzondere gave?”. Even lijkt het erop dat ze een grapje maakt en het is duidelijk dat het ongeloof van mijn gezicht af te lezen is, want dan begint ze te vertellen: “Je zou het bijna niet geloven hè? Maar het is echt waar! Mijn vader was een boer met een eigen kudde koeien, maar hij had altijd de droom om zijn eigen villa’s te bouwen. Hij wilde zeker weten dat hij het beste stuk land had om die droom waar te maken. En omdat koeien een bijzondere gave hebben om de beste plek uit te zoeken om te overnachten, wilde hij die keuze aan zijn kudde over laten.”

Ze vertelt dat hij op een dag met zijn kudde naar het strand ging. Vanaf daar liet hij zijn kudde de vrije loop en kort daarna liepen ze vanzelf de heuvel op. Ze stopten op de plek waar ik nu met Katerina geniet van het uitzicht. De dag erna kocht hij gelijk dit stuk land en begon hij met de bouw. Een beetje verbaasd staar ik voor me uit… Zo’n bijzonder verhaal hoor je niet elke dag. Ik mag die koeien wel dankbaar zijn, want ze hebben het perfecte plekje uitgekozen voor deze villa’s. “Proost!” zeg ik lachend tegen Katerina en ik houd mijn glas omhoog, “op de koeien met een bijzondere gave!”

Bekijk prijzen en beschikbaarheid