Appartementen Veranda Rossa (Kreta)

Vanaf 789.00

Artikelnummer: 334999c1c7f8 Categorie:

Beschrijving

Appartement Appartementen Veranda Rossa bevindt zich in Rethymnon, gelegen in de regio Kreta. Appartementen Veranda Rossa is geclassificeerd met 4 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Appartementen Veranda Rossa een goede keuze is:

Sfeervolle appartementen;Met oog voor detail ingericht;Vlak bij een levendig plaatsje;Met verkoelend zwembad

Goed om te weten:

Accommodatietype: Appartement
Afstand tot strand circa 1

Afstand tot centrum: rethymno circa 200 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Kreta

Met een kaart in de hand struin ik door de prachtige authentieke straatjes van Rethimnon. Het oude deel van deze kuststad op Kreta heeft mijn hart gestolen. Het bruist er van de gezelligheid, er is altijd wat te doen en je waant je hier tijdens een vakantie écht in het authentieke Griekenland. Plots sta ik voor een knalrood geverfde muur met een grote houten poort. Dit kan niet missen: hierachter moeten de Appartementen Veranda Rossa liggen!

Het gebouw van Veranda Rossa kent een levendige geschiedenis; zo was het ooit eigendom van een welgestelde Ottomaan. De Ottomaanse invloeden zijn nog goed te zien; de Turkse put in de binnenplaats, de oude houtoven en de stenen bogen. De eigenaren hebben hun best gedaan het gebouw in ere te herstellen en ook de inrichting is een knipoog naar de Ottomaanse tijd: mozaïek-tegeltjes, gekleurde en gepleisterde muren met bloemen versierde wasbakken. Op elke hoek van de kamer zou je een perfecte foto kunnen nemen. Ik bedenk me gelijk wat ik zo kan gaan doen; zal ik een duik nemen in het helderblauwe water en daarna relaxen op het strand of toch eerst lunchen bij een taverna? Waar ik ook heenga, ik neem sowieso mijn camera mee; want deze plek is te mooi om niet vast te leggen!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid