Agroikies (Kreta)

Vanaf 485.00

Artikelnummer: d258dab45a5a Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Agroikies bevindt zich in Agios Thomas, gelegen in de regio Kreta. Agroikies is geclassificeerd met 3 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies ontbijt.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Agroikies een goede keuze is:

  • Charmante appartementen
  • Proef de authentieke keuken in het restaurant
  • Middenin het groen

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 30 kilometer
  • afstand tot centrum: circa 2 kilometer
  • afstand tot luchthaven Heraklion circa 30 kilometer
  • afstand tot dichtstbijzijnde (mini)supermarkt circa 2 kilometer
  • afstand tot dichtstbijzijnde restaurant circa 70 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Kreta

Met mijn goede vriend en Kreta-kenner Manos heb ik al veel van het eiland mogen zien. Toch wist hij me weer te verrassen tijdens mijn laatste reis naar Kreta. “Ik heb het ideale plekje voor je gevonden om tot rust te komen Eliza!” Die belofte maakte nieuwsgierig. Manos reed een landgoed op. Voor me zag ik een paar bijzondere, oude huisjes. Het uitzicht vanaf deze plek is werkelijk magisch te noemen. “Dit is Agroikies, het plekje van mijn vriend Giorgos!” concludeert Manos. Ik glimlach. Hij weet echt hoe hij me moet verrassen.

Giorgos laat mij deze prachtige plek zien. Vol trots begint hij te vertellen. “Ik ben dol op de natuur! Toen ik een plekje zocht om gasten te ontvangen, was de locatie erg belangrijk. Hier, bovenop de berg, geniet ik elke dag weer van al het groen om me heen en het schitterende uitzicht.” En ik geef hem groot gelijk. De villa’s zijn charmant ingericht en kijken uit op het landgoed. Ook lopen we langs het restaurant dat Giorgos hier heeft geopend. De geur die uit de keuken komt is geweldig. Ik zucht. Wat een vriendelijke man, wat een mooi plekje…

Het schilderachtige dorpje Saint Thomas ligt hier om de hoek vertelt Giorgos mij. “Ook de stad Heraklion is slechts 28 kilometer verderop, Eliza. Genoeg te doen deze vakantie!” Ik heb meteen zin om op pad te gaan. Maar eerst even genieten van de zon en het uitzicht bij het zwembad.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid