Acro Suites (Kreta)

Vanaf 1,269.00

Artikelnummer: 189b7ae5056d Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Acro Suites bevindt zich in Agia Pelagia, gelegen in de regio Kreta. Acro Suites is geclassificeerd met 4 sterren. Je verblijft hier op basis van Halfpension.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Acro Suites een goede keuze is:

  • Verborgen paradijs met uitzicht op zee
  • Suites in bohemien stijl met veel privacy
  • Hamam in Byzantijnse stijl

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 350 meter
  • afstand tot centrum: circa 3 kilometer
  • afstand tot luchthaven circa 29 kilometer
  • afstand tot dichtstbijzijnde winkels circa 3 kilometer
  • afstand tot dichtstbijzijnde (mini)supermarkt circa 3 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Kreta

Het is een warme dag en de zon doet haar best aan de strakblauwe hemel. Ik ben op Kreta en ik lig heerlijk op een ligbed bij mijn privézwembad. Langzaam doezel ik weg en denk met een glimlach terug aan gisteren…

Ik had de tip gekregen om in de buurt van het pittoreske plaatsje Agia Pelagia eens te gaan overnachten in een boho-chique resort. Bij aankomst maak ik kennis met de goedlachse Konstantina. “Acros Suites is de beste benaming die je aan dit verborgen paradijs kon geven, Konstantina” Zij heeft mij net uitgelegd dat Acro aan de rand van betekent. En ik heb inderdaad het gevoel dat ik letterlijk aan de rand van de wereld sta. Ik weet van verbazing niet waar ik kijken moet. “Wat is het hier prachtig en wat hebben jullie een fantastische locatie uitgekozen.” Terwijl onder mij het zeewater met veel kracht tegen de rotsen slaat, geeft Konstantina mij de sleutel van mijn suite. Zie ik dat nou goed? De suite ligt letterlijk in de rotsen en geeft mij instant een gevoel van romantiek. De op maat gemaakte meubels, de stenen wanden, de balkondeuren van glas en alle natuurlijke materialen passen zo goed bij elkaar. Tevreden kijk ik vol geluk in het rond, dit is mijn thuis voor de komende nachten. 

Ik ontwaak uit mijn middagdutje en ik heb honger gekregen. Maar eerst neem ik een verfrissende duik in het zwembad. Nadat ik mij wat heb opgefrist, wandel ik op mijn gemak naar het restaurant. Ook hier voert het adembenemende uitzicht weer de boventoon en wat ruikt het hier lekker. De chef-kok heeft duidelijk zijn best gedaan en nieuwsgierig bekijk ik de menukaart. Er staan allemaal authentieke gerechtjes op uit de Kretenzische keuken en ik heb moeite met kiezen. Konstantina komt aanlopen met een wijnfles en twee glazen. “Zal ik de keuze voor je maken, Eliza?” “Dat lijkt mij een goed plan” beantwoord ik haar met een knipoog.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid