Tramonto Suites (Kefalonia)

Vanaf 711.00

Artikelnummer: 301b66e2d56c Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Tramonto Suites bevindt zich in Matzavinata, gelegen in de regio Kefalonia. Tramonto Suites is geclassificeerd met 4 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies ontbijt.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Tramonto Suites een goede keuze is:

  • Charmante suite
  • Zwembad met uitzicht op zee
  • Goedlachse eigenaren

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 400 meter (zandstrand)
  • afstand tot centrum: circa 6 kilometer
  • afstand tot luchthaven circa 40 kilometer
  • afstand tot pinautomaat circa 6 kilometer
  • afstand tot dichtstbijzijnde winkels circa 6 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Kefalonia

Tijdens mijn wandeling door de heuvels van Matzavinata word ik overladen door de eilandschatten van Kefalonia. De ongerepte heuvels, idyllische stranden en uitgestrekte bloemenvelden laten mijn gedachten afdwalen. Dit stukje natuurschoon heeft zojuist mijn hart veroverd!

Na een tijdje zie ik een prachtig stenen huis in Venetiaanse stijl verschijnen. Een aardige Griek komt op me aflopen en stelt zich voor als Leonidas, de eigenaar van Tramonto Suites. We raken aan de praat en hij vertelt vol liefde over zijn leven, over de Italiaanse invloeden, maar vooral over ‘zijn’ eiland, Kefalonia. Zijn warme verhaal laat mij besluiten dit eiland nog niet te verlaten. “Kom, ik heb een prachtige overnachtingsplek voor je!”

Voor ik het weet drinken we samen met zijn zus Angelica op mijn balkon een glas wijn. Ik voel geluk in mij opborrelen. Er is alleen nog één ding wat ik mij afvraag. “Waarom de naam Tramonto?” Angelica kijkt me glimlachend aan. “Tramonto betekent rust en stilte, en in het Italiaans zonsondergang. Wacht maar tot de zon zakt, dan weet je precies waarom dit de beste naam is voor deze plek!”

Tevreden zak ik onderuit. Soms moet je gewoon je gedachten af laten dwalen, dan kom je vanzelf op de allermooiste plekjes.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid