Stone House Villas (Kefalonia)

Vanaf 954.00

Artikelnummer: edb23ab8694b Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Stone House Villas bevindt zich in Sami, gelegen in de regio Kefalonia. Stone House Villas is geclassificeerd met 3 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Stone House Villas een goede keuze is:

  • Authentieke villa’s
  • Plons in je privézwembad
  • Traditionele inrichting

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 9 kilometer (kiezelstrand)
  • afstand tot centrum: circa 4 kilometer
  • afstand tot Barstreet circa 4 kilometer
  • afstand tot luchthaven circa 32 kilometer
  • afstand tot pinautomaat circa 4 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Kefalonia

“De prachtige omgeving bracht ons naar dit plekje, we kregen maar geen genoeg van het uitzicht. Omdat we dat niet voor onszelf wilden houden, besloten we hier een plek te creëren om dit alles met vrienden en familie te kunnen delen. Met die gedachte werd Stone House Villa’s geboren.” Ik kijk Katerina aan en zie een fonkeling in haar ogen als ze over de villa’s praat. Terwijl ik mijn zonnebril op zet kijk ik naar de groene heuvels van Sami en het eiland Ithaki in de verte. Ik snap precies wat ze bedoelt!

“Ook in de villa’s zelf wilden we een gevoel van thuis creëren,” zegt ze terwijl ze richting de villa’s loopt. “Wil je het zien?” Snel loop ik achter haar aan. Als ze de deur van één van de villa’s opendoet, trekken de authentieke meubels meteen mijn aandacht. Ik stap naar binnen en zie de stenen muren, die zorgen voor een gezellige, huiselijke sfeer. Maar als we door de terrasdeuren naar buiten stappen, ben ik pas helemaal verkocht. Het uitzicht dat ervoor zorgde dat Katerina verliefd werd op deze plek, is ook vanuit hier te bewonderen. Ik plof neer op één van de stoelen en Katerina schenkt een versgeperst sapje voor me in. “Het is te vroeg voor wijn,” grinnikt ze. Het is net alsof ik haar al jaren ken. Dat gevoel van thuis heb ik helemaal gevonden.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid