Sotiris Pool Villas (Kefalonia)

Vanaf 645.00

Artikelnummer: 6be0ed9724fe Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Sotiris Pool Villas bevindt zich in Svoronata, gelegen in de regio Kefalonia. Sotiris Pool Villas is geclassificeerd met 4 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Sotiris Pool Villas een goede keuze is:

  • Moderne villa’s
  • Plons in je privézwembad
  • Van alle gemakken voorzien

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 300 meter (zandstrand, via traptreden)
  • afstand tot centrum: circa 7 kilometer
  • afstand tot luchthaven circa 1,8 kilometer
  • afstand tot pinautomaat circa 2,7 kilometer
  • afstand tot dichtstbijzijnde winkels circa 150 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Kefalonia

De broers Terry en Adonis moeten lachen wanneer ze mijn mond open zien vallen. Ik wist niet zo goed wat ik moet verwachten toen zij mij vanmorgen op een marktje op Kefalonia vertelden over ‘het juweeltje van Kefalonia’. Maar nu ik voor de villa’s sta, die zij samen met hun ouders hebben gebouwd, snap ik het helemaal. Dit plekje is schitterend voor een ontspannende vakantie op Kefalonia. Om mij heen zie en ruik in de olijfbomen en meteen weet ik dat de aankomende dagen heerlijk worden.

De twee broers vertellen mij dat ze de liefde voor Kefalonia van hun vader Sotiris hebben meegekregen. Hij wilde iedereen een plekje geven om van het Griekse eiland te kunnen genieten. Daarom heeft het gezin de vier villa’s gebouwd en het vernoemd naar hun vader. Terwijl ik naar hun familieverhaal luister, plof ik heerlijk neer op de bank naast mijn privézwembad. Door de traditionele architectuur heb ik het gevoel of ik een stapje terug doe in de tijd, maar dan met de luxe van nu.

Na gezellig gepraat te hebben met de broers kan ik niet wachten om een verfrissende duik te nemen in het zwembad. Snel kleed ik me om en spring ik er in. Wanneer ik vervolgens plaatsneem op een van de ligbedden, bedenk ik me wat ik vandaag nog meer zou doen. Misschien wandel ik naar het zandstrand een stukje verderop of bezoek ik Argostoli. Één ding weet ik zeker, dit is het juweeltje van Kefalonia…

Bekijk prijzen en beschikbaarheid