Sotiris Pool Villas (Kefalonia)

Vanaf 540.00

Artikelnummer: 6be0ed9724fe Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Sotiris Pool Villas bevindt zich in Svoronata, gelegen in de regio Kefalonia. Sotiris Pool Villas is geclassificeerd met 4 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk alle foto’s van Sotiris Pool Villas

Reis is altijd inclusief vlucht, verblijf én huurauto! Bekijk vertrekdata op de website van de aanbieder.

Over deze accommodatie in de regio van Kefalonia

Terry en Adonis beginnen te glimlachen als ze mijn mond zien openvallen. Ik wist niet goed wat ik moest verwachten toen ze het over het ‘juweeltje van Kefalonia’ hadden. Maar nu ik bij de villa’s sta die zij met hun ouders hebben gebouwd, ben ik het roerend met ze eens. Dit is een schitterend plekje. Midden in de natuur vol met olijfbomen en mooie zandstranden om de hoek.

“Onze liefde voor Kefalonia hebben wij van onze vader Sotiris meegekregen. Hij wil iedereen een plekje geven om van dit eiland te kunnen genieten. Daarom bouwden we deze villa´s.” Terwijl ik naar het familieverhaal luister, plof ik neer bij mijn privézwembad. De traditionele architectuur werpt me terug in de tijd, maar dan met de luxe van nu. Sotiris Pool Villas voelt als een warm welkom. De broers hebben gelijk. Dit plekje voelt echt als thuiskomen!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sotiris Pool Villas (Kefalonia)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.