Sant’ Agata Villas (Kefalonia)

Vanaf 899.00

Artikelnummer: 0c0ca51a1292 Categorie:

Beschrijving

Villa Sant’ Agata Villas bevindt zich in Matzavinata, gelegen in de regio Kefalonia. Sant’ Agata Villas is geclassificeerd met 4 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Sant’ Agata Villas een goede keuze is:

Moderne villa;Plons in het mooie zwembad;Middenin het groen;Geniet van de stilte

Goed om te weten:

Accommodatietype: Villa
Afstand tot strand: naar first beach circa 2100 m en naar second beach circa 3400 m (zandstrand)
Afstand tot centrum: circa 5600 meter
Afstand tot luchthaven circa 47 kilometer
Afstand tot pinautomaat circa 3400 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Kefalonia

Al urenlang zit ik buiten op het terras onder een heerlijk schaduwplekje. Het begon met een kopje koffie en Griekse lekkernijen en inmiddels vloeit de wijn rijkelijk en ben ik in goed gezelschap. Samen met mijn vriendin Ioanna ben ik herinneringen aan het ophalen en praten we bij over onze avonturen op dit Griekse eiland.

Zo hing ik aan de lippen van Ioanna toen ze mij vertelde over haar adresje Sant’ Agata Villas. Na jarenlang in de hotelindustrie te hebben gewerkt, heeft ze de kunst van hospitality naar een hoger niveau verheven. Ze besloot om zelf een plekje te creëren waar gasten terecht konden. Een klein plekje, waar je onmiddellijk het idee hebt dat je thuis bent. Een traditioneel plekje die van alle moderne gemakken is voorzien. Een plekje zo bijzonder, dat je compleet opgaat in de Mediterrane sfeer. Zolang je maar met een ultiem vakantiegevoel naar huis gaat.

Toen ze plannen aan het smeden was om dit plekje te bouwen, kwamen ze op een stuk land terecht waar het enige wat er stond een wilde perenboom was. Ze doken in de geschiedenis van Sant’ Agata en kwamen erachter dat het symbool van deze omgeving een wilde perenboom was. Dit was het moment waarop Ioanna realiseerde dat het voorbestemd was en ze haar droom van een eigen vakantieadresje moest volgen. En nu we hier in de schaduw van deze wilde perenboom zitten, deelt ze dit unieke verhaal met mij. Ik heb een vermoeden dat ik een bijzondere vakantie op Kefalonia tegemoet ga…

Bekijk prijzen en beschikbaarheid