Regina’s Villa (Kefalonia)

Vanaf 978.00

Artikelnummer: 7b9a0a954ebf Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Regina’s Villa bevindt zich in Divarta, gelegen in de regio Kefalonia. Regina’s Villa is geclassificeerd met 4 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Regina’s Villa een goede keuze is:

  • Comfortabele villa’s
  • Geniet van je privézwembad
  • Traditionele inrichting

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 3 kilometer (kiezelstrand)
  • afstand tot centrum: Agia Efimia circa 3 kilometer
  • afstand tot luchthaven circa 30 kilometer
  • afstand tot pinautomaat circa 3 kilometer
  • afstand tot dichtstbijzijnde winkels circa 3 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Kefalonia

Tijdens een rit over het groene Kefalonia trok iets mijn aandacht: Regina’s Villa. Snel parkeerde ik mijn auto en liep ik het natuurstenen pad op. Ik snuif de geuren van lavendel en rozemarijn op, die aan weerszijden geplant staan. Verderop in de tuin zie ik een stenen picknicktafel en op de hellingen achter privézwembad staan bomen waaraan sinaasappels, mandarijnen en citroenen groeien. “Wauw”, fluister ik zachtjes tegen mezelf. “Bevalt het je?” hoor ik dan ineens naast me.

De vriendelijke gastvrouw glimlacht naar me en leidt me over het zonovergoten terras langs de barbecue naar binnen. Daar valt mijn mond opnieuw open. “Wat een heerlijke plek”, roep ik uit, terwijl ik de gezellige woonkamer bekijk en door de grote ramen in de verte de baai zie liggen. Eigenaresse Regina wijst op het smalle wandelpaadje naar het gezellige Divarata. “Daar kun je heerlijk eten, maar eerst wil je je nog iets bijzonders laten zien.” Regina gaat me voor richting de hellingen. Ineens verschijnt daar tussen al het groen een pittoreske boomhut. Wat een geweldige toevoeging aan dit prachtige plekje!

Ik denk dat ik vanavond richting Divarata ga, want ik heb wel zin in een typisch Griekse maaltijd. Morgen ga ik de dag bij het zwembad spenderen. Even genieten van de heerlijke zon en even bijkomen. Dit noem ik nog eens een bijzonder vakantieplekje…

Bekijk prijzen en beschikbaarheid