Ranzo Ionio (Kefalonia)

Vanaf 565.00

Artikelnummer: b790aaab399d Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Ranzo Ionio bevindt zich in Tzamarelata, gelegen in de regio Kefalonia. Ranzo Ionio is geclassificeerd met 4 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk alle foto’s van Ranzo Ionio

Reis is altijd inclusief vlucht, verblijf én huurauto! Bekijk vertrekdata op de website van de aanbieder.

Over deze accommodatie in de regio van Kefalonia

Al sinds mijn eerste bezoek aan Kefalonia ga ik regelmatig bij eigenaar Yiannis langs in zijn taverne om even een drankje te drinken. En het grote geluk wil dat ik deze keer eindelijk in een van zijn cottages kan verblijven op zijn kleine ranch.

Ranzo Ionio ligt prachtig tussen de olijfboomgaarden met uitzicht op de Ionische zee. Als ik het terrein oprijd herken ik het direct: de kleine taverne ligt links bij de originele houtoven, daarachter het zwembad met de ligbedden. Verderop de appartementen en de natuurstenen cottages. En in die laatste slaap ik. Prachtig gerenoveerd, modern ingericht met oog voor detail en een balkon met de mooiste vergezichten over zee. Yiannis kennende wil hij het beste voor zijn gasten. Ik leg mijn tas binnen en ga naar hem op zoek. Hij staat, net als de rest van de familie Kavvadia, bij zijn twee authentieke steenovens buiten in de zon. Ik verheug me nu al op alle dagen genieten uit zijn eigen keuken. De meest heerlijke traditionele gerechten maakt hij in zijn steenovens. Met verse ingrediënten, wat een smaken! Ook de rest van de familie kan er wat van: zijn vrouw Stella bakt het beste brood van het eiland en de zonen tappen de lekkerste drankjes in de taverne. “Kom en eet met ons,” zegt Yiannis en dat laat ik me geen twee keer zeggen.

Een paar uur later valt de avond, onze borden zijn leeg en de mooiste sterrenhemel prijkt boven me. Yiannis schenkt nog een drankje in en Stella steekt de kaarsen aan op tafel. Zoon Nikos, de verhalenverteller, heeft een foto van binnen opgehaald en vertelt over zijn rol in de film Captain Corelli’s Mandolin. Ik haal diep adem van blijdschap. Gelukkig hoef ik hier nog lang niet weg…

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ranzo Ionio (Kefalonia)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.