Ranzo Ionio (Kefalonia)

Vanaf 641.00

Artikelnummer: b790aaab399d Categorie:

Beschrijving

Aparthotel Ranzo Ionio bevindt zich in Tzamarelata, gelegen in de regio Kefalonia. Ranzo Ionio is geclassificeerd met 4 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Ranzo Ionio een goede keuze is:

Sfeervolle vakantiehuisjes;Zwembad met uitzicht op zee;De lieve eigenaren staan altijd voor je klaar;Proef de authentieke keuken in het restaurant

Goed om te weten:

Accommodatietype: Aparthotel
Afstand tot strand jerusalem beach circa 3

Afstand tot centrum: argostoli circa 45 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Kefalonia

Al sinds mijn eerste bezoek aan Kefalonia ga ik regelmatig bij eigenaar Yiannis langs in zijn taverne om even een drankje te drinken. En het grote geluk wil dat ik deze keer eindelijk in een van zijn cottages kan verblijven op zijn kleine ranch.

Ranzo Ionio ligt prachtig tussen de olijfboomgaarden met uitzicht op de Ionische zee. Als ik het terrein oprijd, herken ik het direct: de kleine taverne ligt links bij de originele houtoven, daarachter het zwembad met de ligbedden. Verderop de appartementen en de natuurstenen cottages, in die laatste slaap ik vanavond. Prachtig gerenoveerd, modern ingericht met oog voor detail en een balkon met de mooiste vergezichten over zee.

Yiannis kennende wil hij het beste voor zijn gasten. Ik leg mijn tas binnen en ga naar hem op zoek. Hij staat, net als de rest van de familie Kavvadia, bij zijn twee authentieke steenovens buiten in de zon. Ik verheug mij nu al op alle dagen genieten uit zijn eigen keuken. De meest heerlijke traditionele gerechten maakt hij in zijn steenovens. Met verse ingrediënten, wat een smaken! Ook de rest van de familie kan er wat van: zijn vrouw Stella bakt het beste brood van het eiland en de zonen tappen de lekkerste drankjes in de taverne. "Kom en eet met ons," zegt Yiannis en dat laat ik mij geen twee keer zeggen.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid