Petani Resort (Kefalonia)

Vanaf 687.00

Artikelnummer: 8985ba2f525a Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Petani Resort bevindt zich in Lixouri, gelegen in de regio Kefalonia. Petani Resort is geclassificeerd met 4 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies ontbijt.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Petani Resort een goede keuze is:

  • Kleinschalig vakantieverblijf
  • Duik in het ruime zwembad
  • Heerlijk uitzicht op zee

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 3 kilometer (kiezelstrand)
  • afstand tot centrum: circa 10 kilometer
  • afstand tot de Strip circa 10 kilometer
  • afstand tot luchthaven circa 42 kilometer
  • afstand tot pinautomaat circa 10 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Kefalonia

Ik lig heerlijk te dagdromen op mijn witte ligbedje. Dat is precies de bedoeling van een vakantie bij Patani Resort op Kefalonia, vertelde eigenaar Dionisis me. “De naam Petani is een samenstelling van twee woorden. ‘Petao’, wat ‘vliegen’ betekent. En ‘ni’, wat ‘gedachten’ betekent. Ik wil dat mijn gasten al hun gedachten even laten wegvliegen wanneer ze hier zijn.”

Wanneer ik van mijn bedje opsta om een verfrissende duik in het zwembad te nemen, draai ik me heel even om. De kust van Kefalonia schittert in mijn ogen. Petani ligt in één van de mooiste baaien van het eiland, meende Elli, Dinoisis’ vrouw. Ik kan haar alleen maar geloven. Gisteravond werd ik vanuit mijn kamer verrast door een indrukwekkende zonsondergang. Zonder dat ik iets hoefde te doen, kreeg ik dit cadeautje in mijn schoot geworpen. De kleuren wisselden elkaar af en leken elke minuut te veranderen. Rood, roze, oranje…

Nu is het de kleur blauw die mijn aandacht trekt. Het blauw van de lucht, het blauw van het zwembad en het blauw van de zee. Ik besluit vanmiddag richting de kust te gaan. Eerst een verfrissende duik in dit prachtige zwembad.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid