Petani Beach Suites (Kefalonia)

Vanaf 907.00

Artikelnummer: 6aba89d774d4 Categorie:

Beschrijving

Appartement Petani Beach Suites bevindt zich in Petani Beach, gelegen in de regio Kefalonia. Petani Beach Suites is geclassificeerd met 3 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Petani Beach Suites een goede keuze is:

Modern appartement;Opladen bij het mooie zwembad;Direct aan zee;Zonnen op het terras

Goed om te weten:

Accommodatietype: Appartement
Afstand tot strand circa 40 meter (kiezelstrand

Afstand tot centrum: circa 15 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Kefalonia

Overdag dobber ik het liefst op een ligbed over de golven. In de avond vind ik wandelingen langs de kust heel fijn. Geniet je hier ook zo fijn? Verblijf dan in Petani Beach Suites op Kefalonia. Vanuit dit adresje zie je niet alleen de zee. Je wandelt er ook in mum van tijd naartoe.

Petani Beach ligt aan de noordwestkust van Kefalonia en behoort tot de mooiste zandstranden van het eiland. De gelijknamige suites bevinden zich op nog geen 50 meter afstand van het strand en zijn een fantastische uitvalsbasis voor een heerlijke relaxvakantie. Rol je handdoek uit op het goudgele zandstrand of trek baantjes in het zwembad met de kristalblauwe zee op de achtergrond. Het is hier ultiem ontspannen en zo mooi dat je je ogen bijna niet kan afwenden van de natuur om je heen: zonnestralen blinken als kristallen op het water. De wuivende palmbomen brengen je helemaal in de vakantiesfeer. Zin in een vers visje van de grill met je voetjes in het zand? Schuif dan aan in een van de gezellige tavernes. En raad eens: deze zijn ook te vinden op het strand!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid