Ionian Dream Villas (Kefalonia)

Vanaf 1,063.00

Artikelnummer: 3e7f5e40b95d Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Ionian Dream Villas bevindt zich in Svoronata, gelegen in de regio Kefalonia. Ionian Dream Villas is geclassificeerd met 3.5 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Ionian Dream Villas een goede keuze is:

  • Ruime villa’s
  • Traditionele inrichting
  • Plons in je privézwembad

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 1000 meter (zandstrand)
  • afstand tot centrum: circa 500 meter
  • afstand tot luchthaven circa 2000 meter
  • afstand tot bushalte circa 150 meter
  • afstand tot pinautomaat circa 1,5 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Kefalonia

Ik heb mijn vriendin Lena al vaak verteld over één van mijn favoriete plekje op Kefalonia. Altijd als ik haar vertel over de vrijstaande villa, het heerlijke zwembad in de zonovergoten tuin, Ioanna die je volledig in de watten legt en het prachtige eiland, neemt ze mijn enthousiasme over. Lena wilde het graag met haar eigen ogen zien, dus heb ik haar meegenomen naar Ionian Dream Villas.

Ik gniffel als ik zie dat Lena sprakeloos is als we bij de villa aankomen. “Eliza, wat fijn je weer te zien!” Ioanna ontvangt ons met open armen. Ze stelt zich voor aan Lena en neemt haar mee om de mooie villa te laten zien. Wat is het fijn om hier weer te zijn. De ruime villa voelt als een paleisje, de natuurstenen en de zachte kleuren geven de villa een knusse uitstraling en de traditionele inrichting met warme kleuren maakt me vrolijk. Ik heb zin om hier te genieten!

In de schemer kijken we vanaf de veranda uit over de knus verlichte tuin. Vanavond genieten we van een lekkere zelfgemaakte maaltijd op onze barbecue. Ontspannen luisteren we naar de achtergrondgeluiden, het gezellige getjirp van de krekels in de tuin en het knisperen van het vuur in de barbecue. Lena kijkt me lachend aan, maar ze hoeft geen woord te zeggen. Ze vindt het hier prachtig.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid