Harvest Moon (Kefalonia)

Vanaf 709.00

Artikelnummer: 4f2d1746933c Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Harvest Moon bevindt zich in Parisata, gelegen in de regio Kefalonia. Harvest Moon is geclassificeerd met 4 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Harvest Moon een goede keuze is:

  • Comfortabele appartementen
  • Duik in het ruime zwembad
  • De lieve eigenaren staan altijd voor je klaar

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 6 kilometer (kiezelstrand, via een steile weg)
  • afstand tot centrum: circa 100 meter, circa 7 kilometer
  • afstand tot luchthaven circa 45 kilometer
  • afstand tot pinautomaat circa 7 kilometer
  • afstand tot dichtstbijzijnde winkels circa 7 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Kefalonia

Mijn goede vriend Nestoras en ik zitten na een lange wandeling op de heuvel en kijken uit over een dorpje en de baai. Ik ben buiten adem van geluk. Al die uitgestrekte velde, de bloemen en bossen. Het enige geluid dat je hoort zijn de bellen van de schapen, een kerkklok of de wind door de bomen. Verderop gaan de eerste lichtjes aan en dan zegt Nestoras dat hij nog een verrassing voor me heeft. Hij staat op en samen lopen we naar de idyllische wereld die Harvest Moon heet.

Verscholen tussen de bomen zie ik een mooi, roze gebouw. De lichtjes bij het zwembad springen aan en daar zo op de heuvelrug, ontmoet ik eigenaar Tassos. Hij wijst me op de groene natuur en de zee verderop. De tijd lijkt hier stil te staan. “Wat een rust” zucht ik. Tassos laat me zijn appartementen zien. “Het zijn er maar vijf, zodat het nooit te druk wordt”, lacht hij. Hier geldt ook: respect voor de natuur en gebouwd in lokale stijl. Terrassen met rieten overkappingen, balkons met mooie uitzichten en bloemen die volop bloeien. De appartementen zijn rustiek ingericht, met groot comfort en veel ramen.

En nu lig ik hier rustig aan het zwembad. Ik zie de volle maan schitteren en zucht diep: dit is magisch geluk zoals het bedoeld is.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid