Casa di Mare Villas (Kefalonia)

Vanaf 1,122.00

Artikelnummer: 5103fc7aaac3 Categorie:

Beschrijving

Villa Casa di Mare Villas bevindt zich in Kaligata, gelegen in de regio Kefalonia. Casa di Mare Villas is geclassificeerd met 4 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Casa di Mare Villas een goede keuze is:

Moderne privévillas;Duik in je infinity pool;Heerlijk uitzicht op zee;Licht en fris ingericht

Goed om te weten:

Accommodatietype: Villa
Afstand tot strand circa 700 meter (kiezelstrand)
Afstand tot centrum: circa 7 kilometer
Afstand tot luchthaven circa 2.8 kilometer
Afstand tot pinautomaat circa 7 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Kefalonia

Ik wrijf in mijn ogen en stap langzaam uit bed om de gordijnen te openen. Een warm zonnetje breekt voorzichtig door en voor me uit glinstert een strakblauwe zee. Er verschijnt een grote glimlach op mijn gezicht… Jarenlang droom ik er al van om wakker te worden met op de achtergrond het rustgevende geluid van de zee. En vandaag is die droom uitgekomen!

Gisteren ben ik aangekomen bij Casa di Mare Villas een bijzonder plekje op het Griekse eiland Kefalonia. De naam Casa di Mare verklapt het al een beetje. Dit adresje ligt op loopafstand van de Ionische Zee. Als ik even later op mijn ligbedje lig hoor ik mijn naam. “Eliza!” Het is Terry de eigenaar en ik laat hem binnen. “Hoe heb je geslapen Eliza?” vraagt Terry. Ik vertel hem dat ik als een roosje heb geslapen. Terry begint te lachen en vraagt of ik vandaag al iets op de planning heb staan. Ik schud nee. “Je moet naar het plaatsje Lassi gaan, dat is echt iets voor jou!” zegt Terry. Hij geeft me nog een paar leuke tips en dan loopt hij weg.

Even later neem ik een duik in het zwembad en zwem ik naar de overkant. Met mijn armen over de rand tuur ik over de felblauwe zee. Wauw! Vanaf hier heb je echt het beste uitzicht. Ik besluit om aan het einde van de middag naar Lassi te gaan. Voor nu sluit ik nog even mijn ogen en geniet ik van mijn huisje vlakbij de zee.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid