Appartementen Mezzao (Kefalonia)

Vanaf 445.00

Artikelnummer: e9c18596985b Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Appartementen Mezzao bevindt zich in Kounoupetra – Lixouri, gelegen in de regio Kefalonia. Appartementen Mezzao is geclassificeerd met 3 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies ontbijt.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Appartementen Mezzao een goede keuze is:

  • Kleurrijke appartementen
  • Duik in het ruime zwembad
  • Altijd een warm welkom

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 300 meter (zandstrand)
  • afstand tot centrum: circa 8000 meter
  • afstand tot luchthaven circa 45000 meter
  • afstand tot pinautomaat circa 8000 meter
  • afstand tot dichtstbijzijnde winkels circa 8 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Kefalonia

Het is nog vroeg wanneer ik onderweg ben naar Mezzao. Ik kan niet wachten om dit paradijsje in het echt te zien! Slingerend door de kleine straatjes en prachtige natuur kom ik steeds dichter bij mijn nieuwe logeerplekje. Terwijl ik over het smalle zandweggetje rijd, zie ik Mezzao in de verte al verschijnen. Vasso, één van de twee zussen die Mezzao hebben gemaakt tot wat het nu is, staat al op mij te wachten en ontvangt me met open armen. “Welkom thuis Eliza!”, zegt ze vrolijk. Terwijl we samen verder lopen begin ik steeds breder te glimlachen. Wat is het hier mooi! Het is omringd door veel bomen en planten en vanaf het zwembad is er een prachtig uitzicht over de zee. “Wacht maar tot je het uitzicht vanaf jouw eigen terras ziet!” zegt Vasso enthousiast. Eenmaal aangekomen bij mijn appartement kijk ik mijn ogen uit. Ik dacht dat het uitzicht net al niet mooier kon… Mijn appartement voelt als thuis! Vasso vertelt mij dat de appartementen zijn ingericht door haar zus Clio. Over elk klein detail is nagedacht!

Als verrassing staat er op mijn terrasje een heerlijk ontbijtje voor mij klaar. “Je kan je vakantie natuurlijk niet beginnen zonder een lekker ontbijtje!” Vers gebakken cake, brood, eieren en jam staan voor mij klaar. Vasso komt aangelopen met een kopje koffie. “Geniet ervan Eliza! Maar eet niet teveel, want voor de lunch heb ik vandaag de lekkerste Mousaka die je ooit hebt geproeft! Kom je straks genieten bij het zwembad?” Ik neem een slok van mijn koffie en kijk nog eens naar het prachtige uitzicht. Dit is het goede leven…

Bekijk prijzen en beschikbaarheid