Appartementen Agnanti Pool Suites (Kefalonia)

Vanaf 698.00

Artikelnummer: 05635e89f253 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Appartementen Agnanti Pool Suites bevindt zich in Minia, gelegen in de regio Kefalonia. Appartementen Agnanti Pool Suites is geclassificeerd met 4 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Appartementen Agnanti Pool Suites een goede keuze is:

  • Opladen bij het mooie zwembad
  • De lieve eigenaren staan altijd voor je klaar
  • Heerlijk uitzicht op zee

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 300 meter (zandstrand, via een steile weg, ligstoelen (tegen betaling) , parasol (tegen betaling) )
  • afstand tot centrum: argostoli circa 8 kilometer, lassi circa 3,5 kilometer
  • afstand tot luchthaven circa 2,5 kilometer
  • afstand tot pinautomaat circa 2,5 kilometer
  • afstand tot dichtstbijzijnde (mini)supermarkt circa 2,5 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Kefalonia

Dat ene perfecte plekje: ik zoek er heel vaak naar… En soms is het veel dichterbij dan ik denk. Zo ook Agnanti Pool Suites: ik was er al vaak voorbij gereden. Op een dag besloot ik toch maar eens te gaan kijken bij dat leuke complexje met uitzicht op zee. Ik nam de afslag en wat zag ik daar opdoemen? Een vrolijke villa in een zachtgroene kleur, omgeven door prachtige oude palmbomen. Wat mooi!

Rustig loop ik rond, genietend van dit geheime plekje tussen de palmen. De vrolijke appartementen hebben allemaal een privéterras met zicht op de groene natuur en de palmen die prachtige schaduwplekken maken. Binnen is het modern, maar huiselijk met een comfortabele sfeer. En dan is er ook dat geweldige zwembad met comfortabele ligbedden en een adembenemend uitzicht op de Ionische zee….. Zal ik dan toch eerst een verfrissende duik nemen? Of even naar de het leuke stadje Argostoli rijden voor een terrasje?

Bekijk prijzen en beschikbaarheid