Aparthotel Roi (Kefalonia)

Vanaf 895.00

Artikelnummer: 64ddd2e586c7 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Aparthotel Roi bevindt zich in Assos, gelegen in de regio Kefalonia. Aparthotel Roi is geclassificeerd met 5 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies ontbijt.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Aparthotel Roi een goede keuze is:

  • Kleurrijk boetiekhotel
  • Zwembad met uitzicht op zee
  • Een prachtige zonsondergang

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 300 meter
  • afstand tot centrum: circa 300 meter
  • aan zee (geen strand)
  • afstand tot luchthaven circa 40000 meter
  • afstand tot pinautomaat circa 300 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Kefalonia

Toen ik tijdens een eerdere reis in het plaatsje Assos belandde, wist ik dat ik Kefalonia’s mooiste plek gevonden had. Ik was op slag verliefd op het levendige dorpje met z’n mooie baai, smalle straatjes en prachtige rotskust. Helaas was ik er maar één dag, een dag die ik beëindigde op één van de vele gezellige terrasjes met uitzicht op een fenomenale zonsondergang. Hier moest en zou ik nog eens terugkomen, beloofde ik mezelf.
Je begrijpt dat m’n verwachtingen hoog gespannen waren toen ik weer voet aan wal zette op het eiland. Zou Assos echt zo mooi zijn als ik me herinnerde? Vol spanning meldde ik me bij de statige poort van Roi Apartments. Een luxe, kleinschalig appartementencomplex middenin het dorp, stijlvol in roze geschilderd en met overal weelderig bloeiende bloemen. Meteen was ik gerustgesteld door deze veelbelovende entree. En toen moest het mooiste nog komen!
De ontvangst was allerhartelijkst, mijn appartement helemaal fantastisch, en overal hing de geur van bloeiende bloemen. Maar wat dit verblijf echt uniek maakt, is het zwembad met z´n adembenemende uitzicht op de prachtige kust van Kefalonia. De rest van de week heb ik elke dag weer ademloos genoten van de schitterende vergezichten. Nooit eerder voelde vakantie als een week op een roze wolk…

Bekijk prijzen en beschikbaarheid