Theros Luxury Villas (Karpathos)

Vanaf 1,074.00

Artikelnummer: 929deb15cc3f Categorie:

Beschrijving

Villa Theros Luxury Villas bevindt zich in Damatria Karpathos, gelegen in de regio Karpathos. Theros Luxury Villas is geclassificeerd met 5 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Theros Luxury Villas een goede keuze is:

Moderne villa;Plons in het privézwembad;Heerlijk uitzicht op zee;Huiselijke sfeer

Goed om te weten:

Accommodatietype: Villa
Afstand tot strand circa 200 meter (zandstrand

Afstand tot centrum: circa 16 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Karpathos

Met de wind door mijn haren vaar ik langs het prachtige Karpathos. Ik geniet van de zonnestralen die weerkaatsen op het blauwe water. Vanaf de boot kijken we uit op de azuurblauwe zee, de witte stranden en de bergachtige natuur. Eigenaar Charisios heeft mij uitgenodigd om een weekje te verblijven bij zijn unieke vakantieplekje.

Theros Luxury Villas is een droom die is uitgekomen voor Charisios en zijn vrouw. Samen besloten ze om vijf villa’s te bouwen en reizigers de schoonheid van Karpathos te laten zien.

Na de boottrip trek ik mezelf terug in mijn villa. Mijn terras is ruim en kijkt uit over de kalme zee en de ruige bergen van Karpathos. De inrichting van mijn villa is modern en oogt fris door de witte tinten. Door het kleine trappetje loop je zo naar de mezzanine waar het tweepersoonsbed staat. Mijn keuken is ruim en eigenaar Charisios heeft al mijn basis-ingrediënten alvast in huis gehaald. Peper, zout, olijfolie en een aantal kruiden zijn in mijn keukentje te vinden. Hoe fijn is dat? Aan alle kleine details is hier gedacht!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid