Sophid Suites (Karpathos)

Vanaf 1,041.00

Artikelnummer: 0453fc833522 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Sophid Suites bevindt zich in Gianniou, gelegen in de regio Karpathos. Sophid Suites is geclassificeerd met 4 sterren. Je verblijft hier op basis van Halfpension.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Sophid Suites een goede keuze is:

  • Zonnen op het terras
  • Met oog voor detail ingericht
  • Een persoonlijke touch

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 700 meter
  • afstand tot centrum: circa 6 kilometer
  • afstand tot luchthaven circa 10 kilometer
  • afstand tot bushalte circa 25 meter
  • afstand tot pinautomaat circa 6 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Karpathos

Sophid Suites is een uniek adresje, maar het verhaal van de lieve eigenaresse Zouzou is minstens net zo bijzonder. We raken niet uitgepraat! Door de jaren heen heeft ze haar eigen droom gebouwd. Twee decennia geleden, op een mooie zomerdag, was ze hier op zoek naar ‘twee weken absolute ontspanning’. Wat ze vond was echter verre van wat ze zich had voorgesteld; geen verharde wegen, geen straatnaamborden. Ze besloot te blijven, maar slechts voor één dag. Dacht ze…

Toch volgde ze haar instinct; een diepgeworteld gevoel voor een avontuur om het eiland van kust tot kust te verkennen. Wellicht omdat, volgens de legende van het eiland, de eerste bewoners van Karpathos door de goden van de berg Olympus verplicht werden om op het eiland te wonen. Het bleek een schot in de roos, want de schoonheid van het eiland ontvouwde zich langzaam voor haar eigen ogen. Van de Kali Limni (de hoogste piek in de Dodekanesos) tot aan de veranderende tinten van de zee; wat een spectaculair eiland is Karpathos! De volgende dag kocht Zouzou een stuk land om de ‘Sophid-droom’ te bouwen. En wat ben ik blij dat ze dit heeft gedaan, want dit pareltje is simpelweg te mooi om niet te delen.
 
De landelijke omgeving zorgt voor een unieke sfeer die ik gelijk voel. Het is de eeuwige schoonheid van Karpathos die mij iedere keer weer in pure rust brengt. Sophid Suites past hier zó goed tussen, echt alles klopt hier. Er is liefde in ieder detail gestoken en alle natuurlijke kleuren komen overal terug. De vrije geest van Zouzou is ook nooit verloren gegaan; overal kun je prachtige kunstwerken bewonderen. En nu ik hier op een ligbedje wegdroom, aanschouw ik een spectaculaire zonsondergang en komt er slechts nog één gedachte in mij op: WOW!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid