Lux View Villas (Karpathos)

Vanaf 1,014.00

Artikelnummer: 5480abecfa1f Categorie:

Beschrijving

Villa Lux View Villas bevindt zich in Katodio, gelegen in de regio Karpathos. Lux View Villas is geclassificeerd met 4 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Lux View Villas een goede keuze is:

Luxe villa’s;Privézwembad met uitzicht op zee;Even alleen op de wereld;Moderne, lichte inrichting

Goed om te weten:

Accommodatietype: Villa
Afstand tot strand circa 2 kilometer (kiezelstrand

Afstand tot centrum: circa 14 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Karpathos

Vlakbij het bekende strandje van Kyra Panagia loop ik over een klein Grieks marktje. Er zijn verse producten, lokale specialiteiten en leuke souvenirs zo ver als het oog reikt. Deze week verblijf ik bij Lux View Villas. Een bijzonder plekje, al zeg ik het zelf. De Griekse eigenaren Tina en Manolis hebben mij vanochtend hartelijk ontvangen met een mooie fles wijn bij aankomst. Om Tina en Manolis te bedanken heb ik het koppel uitgenodigd om bij mij te komen eten vanavond in mijn moderne villa.

Na het doen van de boodschappen voor één van mijn favoriete Griekse gerechten, geniet ik nog even van het indrukwekkende uitzicht vanaf mijn eigen privézwembad met infinity pool. Een frisse plons en later trek ik me terug in het knusse witte keukentje. De frisse villa is één grote open ruimte, met als blikvanger een witte boog die je naar je slaapkamer brengt.

Nog een klein uurtje, dan komen Tina en Manolis. Het gerecht staat in de oven en ik wacht tot het klaar is op mijn eigen terras. Het is hier heerlijk rustig en kalm. Het meest geniet ik van het adembenemende uitzicht op de azuurblauwe zee. Dit unieke plekje zou ik elke week wel willen bezoeken.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid