Incognito Luxury Villas (Karpathos)

Vanaf 845.00

Artikelnummer: f4fccae1139c Categorie:

Beschrijving

Villa Incognito Luxury Villas bevindt zich in Arkassa, gelegen in de regio Karpathos. Incognito Luxury Villas is geclassificeerd met 5 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Incognito Luxury Villas een goede keuze is:

Moderne inrichting;Plons in het privézwembad;Uitzicht op de natuur;Een romantisch toevluchtsoord

Goed om te weten:

Accommodatietype: Villa
Afstand tot strand circa 500 meter (zandstrand)
Afstand tot centrum: circa 600 meter
Afstand tot luchthaven Karpathos Airport (AOK) circa 10 kilometer
Afstand tot bushalte circa 400 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Karpathos

Wat een prachtig plekje is dit toch. Je kunt het bijna magisch noemen! Ik ben op Karpathos. Een Grieks eiland in de Egeïsche Zee, dat nog niet ontdekt is door de massa en gelegen is tussen Rhodos en Kreta. Sinds ik hier ben aangekomen, kan ik niet stoppen met foto’s maken. Van het adembenemende landschap, de oneindig blauwe zee en mijn nieuwste ontdekking: Incognito Luxury Villas.

De splinternieuwe villa’s zijn een lust voor het oog en hebben een modern en minimalistisch design. Het mooiste is, dat je hier incognito kunt genieten. Er is rust en volledige privacy en de fijne faciliteiten, hoef je met niemand anders te delen. Oftewel, het is een heerlijke plek waar je samen met je geliefde geniet van quality time en pure ontspanning. Kook samen een heerlijke maaltijd in je riante keuken of laat een privéchef voor je koken. Het leven is hier fijn, heel fijn…

Bekijk prijzen en beschikbaarheid