Ciel Boutique Villas (Karpathos)

Vanaf 869.00

Artikelnummer: dd302debe32e Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Ciel Boutique Villas bevindt zich in Damatria Karpathos, gelegen in de regio Karpathos. Ciel Boutique Villas is geclassificeerd met 5 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Ciel Boutique Villas een goede keuze is:

  • Moderne privévilla
  • Plons in je privézwembad
  • De lieve eigenaren staan altijd voor je klaar

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 200 meter (zandstrand)
  • afstand tot centrum: circa 9 kilometer
  • afstand tot luchthaven circa 4 kilometer
  • afstand tot pinautomaat circa 5 kilometer
  • afstand tot dichtstbijzijnde (mini)supermarkt circa 1 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Karpathos

Nadat ik een telefoontje had gehad van Maria kon ik aan niets anders meer denken. Ik moet op vakantie naar Karpathos! Haar oom Charisios is eigenaar van het unieke adresje Theros Luxury Villas en dat is echt wonderschoon. Maria beloofde me dat haar bijzondere plekje even mooi is. Dat is een moeilijke uitdaging dacht ik. Na mijn vlucht ben ik gelijk in mijn huurauto gestapt en door de bergachtige natuur van Karpathos rijd ik naar Ciel Boutique Villas toe. Maria staat al enthousiast op me te wachten, maar ik blijf eerst even stilstaan om het in mij op te nemen. Ze heeft geen woord gelogen. Ik kan niet wachten om de binnenkant te bekijken.

Op de heuvel liggen de mooie villa’s met elk een privézwembad. Maria begeleidt mij naar mijn villa, het is luxueus en ruim ingericht. Ik zie een trapje dat naar de open slaapkamer leidt en daar komt het waanzinnige uitzicht mij tegemoet.

Ik heb nog net de tijd om een duik te nemen in het zwembad, dat heerlijk aanvoelt. Vervolgens neem ik plaats op een van de ligbedden. Een uurtje later word ik weer wakker. Ik was zo ontspannen dat ik in slaap ben gevallen. Snel kleed ik me om, want er staat nog iets leuks op mij te wachten. Ik ben namelijk door Charisios, de oom van Maria, uitgenodigd voor de pizza-avond bij zijn adresje. Wat een fijn eiland is dit toch…

Bekijk prijzen en beschikbaarheid