Arpathea Villas (Karpathos)

Vanaf 685.00

Artikelnummer: e97fde3b56b9 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Arpathea Villas bevindt zich in Finiki, gelegen in de regio Karpathos. Arpathea Villas is geclassificeerd met 4 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk alle foto’s van Arpathea Villas

Reis is altijd inclusief vlucht, verblijf én huurauto! Bekijk vertrekdata op de website van de aanbieder.

Over deze accommodatie in de regio van Karpathos

De zon gaat al bijna onder als ik samen met eigenaren Giannis en Maria plaatsneem bij mijn privézwembad. “Vanaf je terras heb je hoe dan ook een mooi uitzicht, maar vooral het gouden uur mag je niet missen!” vertelde Giannis toen ik vanmiddag aankwam bij Arpathea Villas.

Het echtpaar is hier op het eiland opgegroeid en later naar het vasteland verhuisd. Maar het vrije gevoel waar ze op Karpathos zo bekend mee waren, mistten ze in de grote stad. Op een dag hadden ze genoeg van de heimwee en besloten terug te keren naar het eiland.

“Wanneer je je zo thuis voelt op een plek, wil je dat gevoel het liefst met iedereen delen. Voor ons was er geen betere manier om dat gevoel te uiten, dan door Arpathea Villas te beginnen”, vertelt Maria. De ondergaande zon heeft alles inmiddels goud gekleurd. Terwijl ik geniet van het uitzicht kijk ik om me heen. Hoewel ik hier nog maar een paar uur ben, snap ik precies welk gevoel Giannis en Maria bedoelden. Dit bijzondere plekje voelt als een thuis!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Arpathea Villas (Karpathos)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.