Arpathea Villas (Karpathos)

Vanaf 1,098.00

Artikelnummer: e97fde3b56b9 Categorie:

Beschrijving

Villa Arpathea Villas bevindt zich in Finiki, gelegen in de regio Karpathos. Arpathea Villas is geclassificeerd met 4 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Arpathea Villas een goede keuze is:

Moderne villa’s;Privézwembad met uitzicht op zee;Even alleen op de wereld;Je zit zo op het strand

Goed om te weten:

Accommodatietype: Villa
Afstand tot strand circa 200 meter
Afstand tot centrum: circa 1 kilometer
Afstand tot luchthaven circa 14 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Karpathos

De zon gaat al bijna onder als ik samen met eigenaren Giannis en Maria plaatsneem bij mijn privézwembad. “Vanaf je terras heb je hoe dan ook een mooi uitzicht, maar vooral het gouden uur mag je niet missen!” vertelde Giannis toen ik vanmiddag aankwam bij Arpathea Villas.

Het echtpaar is hier op het eiland opgegroeid en later naar het vasteland verhuisd. Maar het vrije gevoel waar ze op Karpathos zo bekend mee waren, mistten ze in de grote stad. Op een dag hadden ze genoeg van de heimwee en besloten terug te keren naar het eiland.

“Wanneer je je zo thuis voelt op een plek, wil je dat gevoel het liefst met iedereen delen. Voor ons was er geen betere manier om dat gevoel te uiten, dan door Arpathea Villas te beginnen”, vertelt Maria. De ondergaande zon heeft alles inmiddels goud gekleurd. Terwijl ik geniet van het uitzicht kijk ik om me heen. Hoewel ik hier nog maar een paar uur ben, snap ik precies welk gevoel Giannis en Maria bedoelden. Dit bijzondere plekje voelt als een thuis!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid