Arkasa Palace Boutique Hotel (Karpathos)

Vanaf 731.00

Artikelnummer: fedac830e7fb Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Arkasa Palace Boutique Hotel bevindt zich in Arkassa, gelegen in de regio Karpathos. Arkasa Palace Boutique Hotel is geclassificeerd met 3 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Arkasa Palace Boutique Hotel een goede keuze is:

  • Modern vakantieverblijf
  • Zwembad met uitzicht op zee
  • Op loopafstand van het strand

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 500 meter (zandstrand, ligstoelen (tegen betaling))
  • afstand tot centrum: circa 500 meter
  • afstand tot luchthaven circa 8,0 kilometer
  • afstand tot bushalte circa 300 meter
  • afstand tot dichtstbijzijnde winkels circa 300 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Karpathos

Na een ontspannen dag op het strand van Agios Nikolaos wandel ik terug naar Arkasa Palace. Bij het zien van de pastelkleurige huisjes verschijnt er direct een glimlach op mijn gezicht. Deze ontdekking is gelegen op misschien wel één van de mooiste plekjes van Karpathos. De huisjes zijn als een amfitheater in een halve cirkel gebouwd en vormen samen een soort dorpje. Dit is mijn woonplaatsje voor deze week!

De grootste troef van dit adresje is eigenaresse Evi. Tijdens mijn verblijf heeft ze me al meerdere keren verrast met verfrissende drankjes of zelfgemaakte hapjes. Het is vooral de persoonlijke aandacht waardoor ik me hier zo op mijn gemak voel.

Wanneer de zon bijna ondergaat zoek ik een mooi plaatsje uit bij het zwembad om van het uitzicht te genieten. Even later komen er wat andere gasten bij zitten en zelfs Evi kan het niet laten om even een kijkje te nemen. Nu we hier zo met z´n allen zitten, komt het warme dorpsgevoel weer naar boven. En terwijl iedereen ademloos kijkt naar de spectaculaire zonsondergang, kijk ik tevreden om me heen. Wat een dorps paradijsje!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid