Appartementen Jhonathan (Karpathos)

Vanaf 685.00

Artikelnummer: b2181c171142 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Appartementen Jhonathan bevindt zich in Amopi, gelegen in de regio Karpathos. Appartementen Jhonathan is geclassificeerd met 2.5 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Appartementen Jhonathan een goede keuze is:

  • Ruime appartementen
  • Heerlijk uitzicht op zee
  • Je zit zo op het strand

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 280 meter (rotsstrand, ligstoelen (tegen betaling))
  • afstand tot centrum: circa 2 kilometer
  • afstand tot luchthaven circa 10 kilometer
  • afstand tot bushalte circa 300 meter
  • afstand tot dichtstbijzijnde (mini)supermarkt circa 50 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Karpathos

Tijdens mijn eerste ontmoeting met eigenaar Paris was ik direct onder de indruk. De Griekse civiele ingenieur heeft een studie in Italië afgerond én heeft een grote passie voor gastvrijheid. Zo’n leuke combinatie ben ik nog niet eerder tegengekomen.
“Hoewel ik een ook ander beroep heb, wist ik zeker dat deze omgeving van Amoopi een ideaal plekje was voor Jhonathan. Je kunt dus wel stellen dat ik echt mijn gevoel achterna ben gegaan”, vertelde Paris. Voor mensen als Paris, die een sprong in het diepe wagen, heb ik altijd al een enorme bewondering gehad. Ik kan wel uren blijven luisteren naar zijn verhalen, maar dan besef ik me dat ik mijn slaapplek voor de komende dagen nog niet eens heb gezien…

Niet veel later staan we in mijn studio. Een heerlijk plekje, dat zie ik gelijk. Automatisch loop ik door de studio naar buiten, mijn eigen terrasje op. Wát een plek! Ik ben even stil van het indrukwekkende uitzicht op de baai van Amoopi en de Egeïsche zee. Ik bedenk alvast wat ik tijdens deze vakantie kan gaan doen. Eén ding is zeker, ik ga net zoals Paris, mijn gevoel achterna!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid