Villa Megas Sxinos (Ithaka)

Vanaf 690.00

Artikelnummer: c4c6705d389c Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Villa Megas Sxinos bevindt zich in Sxinos, gelegen in de regio Ithaka. Villa Megas Sxinos is geclassificeerd met 3 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk alle foto’s van Villa Megas Sxinos

Reis is altijd inclusief vlucht, verblijf én huurauto! Bekijk vertrekdata op de website van de aanbieder.

Over deze accommodatie in de regio van Ithaka

Bij het privézwembad van Villa Megas Sxinos in Ithaka heb ik mijn plekje gevonden voor vandaag. De tuin rond de villa staat vol met olijf- en citroenbomen, vlinders fladderen vrolijk rond en de zonnestralen zorgen voor dansende schaduwen in het zwembad. Even voel ik me helemaal alleen op de wereld. “Wat is het prachtig hier he!” hoor ik achter me als mijn goede vriendin Anne de tuin in stapt. Ik glimlach, want ze heeft helemaal gelijk.

Gisteren reden Anne en ik door de smalle straatjes van het platteland in de buurt van de stad Vathy. We waren onderweg naar een uitkijkpunt in het dorpje Perachori, maar ergens tussen de bergweggetjes en wijnvelden waren we de weg kwijt geraakt. Toen we naast de weg een man in de tuin zagen werken, besloten we even te stoppen om hem de weg te vragen. Zo gastvrij als de meeste Grieken, nodigde Stathis ons gelijk uit voor een glas ouzo op het terras. “Denk jij wat ik denk?” vroeg ik aan Anne toen we een rondje door de villa liepen. Ze knikte bevestigend. Perachori kan nog wel even wachten!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Villa Megas Sxinos (Ithaka)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.