Milli Villas (Ithaka)

Vanaf 655.00

Artikelnummer: f0252e04a6a5 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Milli Villas bevindt zich in Perahori, gelegen in de regio Ithaka. Milli Villas is geclassificeerd met 4 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Milli Villas een goede keuze is:

  • Authentieke privévilla’s
  • Geniet van je privézwembad
  • Met oog voor detail ingericht

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 2,5 kilometer (kiezelstrand)
  • afstand tot centrum: circa 2,5 kilometer
  • afstand tot luchthaven
  • afstand tot dichtstbijzijnde (mini)supermarkt circa 2,5 kilometer
  • afstand tot dichtstbijzijnde restaurant circa 2,5 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Ithaka

Waarom ik zo gek ben op Ithaka? Omdat het vol verrassingen zit. Ook vandaag werd ik weer blij verrast. Vanochtend slenterde ik nog door de authentieke straatjes van Vathy, de enige stad van Ithaka. Mijn maag begon spontaan te knorren toen ik de heerlijke geuren rook van vers brood bij het lokale bakkertje. Ik stapte binnen en keek mijn ogen uit. De vrouw naast mij zei dat ik een Tiropita moest proeven. Dit is een traditioneel Grieks kaasbroodje. Toen ik een hapje nam was ik even stil. Mmmm wat smaakt dit goed! Ze moest lachen en toen we ons aan elkaar voorstelden was er meteen een klik. We raakten aan de praat en Pagona nodigde me uit voor een kopje thee bij haar thuis. Onderweg vertelde ze apentrots over haar drie traditionele villa’s.

Samen met Pagona, loop ik over het terrein van Milli Villas. Ze vertelt mij een bijzonder verhaal over haar villa’s. Het land rondom de verblijven was vroeger van haar grootouders. Ze verdiende hun geld met het fokken van schapen en af en toe kwamen er mensen op bezoek, die de landelijke omgeving aan het verkennen waren. Pagona’s mooiste herinnering aan haar grootouders is dat ze altijd gastvrij waren, ondanks dat ze zelf niet veel geld hadden. Veel van deze mensen kwamen jaren daarna terug om haar grootouders te bedanken voor de onverwachtse gastvrijheid die zij kregen tijdens hun bezoek. Dit is de belangrijkste reden geweest voor Pagona om op het land van haar grootouders drie traditionele villa’s te bouwen.

Pagona vraagt of ik een paar dagen wil blijven. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen! Ik zoek een rustig plekje uit bij het zwembad en droom even weg bij deze traditionele schoonheid.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid