Mazourka (Ithaka)

Vanaf 595.00

Artikelnummer: 6da90e0851f0 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Mazourka bevindt zich in Stavros, gelegen in de regio Ithaka. Mazourka is geclassificeerd met 3,5 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk alle foto’s van Mazourka

Reis is altijd inclusief vlucht, verblijf én huurauto! Bekijk vertrekdata op de website van de aanbieder.

Over deze accommodatie in de regio van Ithaka

“Daar in de verte zie je de eilandjes Meganisi en Lefkas liggen.” Samen met eigenaresse Afroditi sta ik op het terras van Mazourka op het eiland Ithaka. Ze wijst in de verte naar een paar eilandjes. Wat grappig, op beide eilanden ben ik meerdere keren geweest. Vanuit hier zien ze er heel anders uit! Mijn gedachten dwalen af naar de mooie plekjes die ik daar heb ontdekt. “Ik denk dat jij je bij Mazourka helemaal op je plek zult voelen Eliza,” zegt Afroditi.

Als we de trap aflopen richting het zwembad vertelt Afroditi over de oorsprong van de naam ‘Mazourka’. Het blijkt een traditionele dans te zijn uit de 16e eeuw. “Het laat de rusteloosheid zien van de mensen hier. De mensen uit Ithaka zijn echte reizigers en ze gaan graag op ontdekking. Maar toch komen ze hier altijd graag terug. Net zoals Odysseus eigenlijk, die volgens de mythen de koning was van Ithaka.” Mijmerend kijk ik om me heen. Als ik niet beter zou weten, zou ik denken dat Afroditi het net over mij had. Ik denk inderdaad dat ik mijn perfecte plek heb gevonden!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mazourka (Ithaka)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.