Cavos Sunset View Cottages (Ithaka)

Vanaf 650.00

Artikelnummer: 229b408c96bb Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Cavos Sunset View Cottages bevindt zich in Cavos, gelegen in de regio Ithaka. Cavos Sunset View Cottages is geclassificeerd met 3 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk alle foto’s van Cavos Sunset View Cottages

Reis is altijd inclusief vlucht, verblijf én huurauto! Bekijk vertrekdata op de website van de aanbieder.

Over deze accommodatie in de regio van Ithaka

De wind waait door mijn haar, het zonnetje verwarmt mijn huid en de frisse zeelucht stroomt mijn longen binnen. Even voel ik me zo vrij als een vogel. Zo moet kapitein Vaggelis, de eigenaar van Cavos Sunset View Cottages, zich ook gevoeld hebben tijdens zijn avonturen op zee. Vol verwondering luister ik naar zijn verhalen over woeste zeeën en verre reizen. “Omdat ik op veel plekken altijd warm ben ontvangen, wilde ik zelf een plek creëren om anderen te verwelkomen. Het is de bedoeling dat iedereen, waar je ook vandaan komt, zich bij Cavos Cottages meteen thuis voelt.”

Even later lopen we samen naar mijn cottage. In het zonnetje liggen de pastelkleurige huisjes al op ons te wachten. Als Vaggellis de witte deur voor me opendoet, stap ik meteen nieuwsgierig mijn slaapplekje voor vanavond binnen. “Dit is nog niet alles,” zegt Vaggellis als hij me verwonderd rond ziet kijken. Hij doet de deur open naar het terras, vanuit waar we precies de zon onder kunnen zien gaan. “Ik vroeg me al af waar die ‘sunset view’ vandaan kwam,” zeg ik grinnikend. Daar is geen woord aan gelogen!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cavos Sunset View Cottages (Ithaka)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.