Cavos Sunset View Cottages (Ithaka)

Vanaf 785.00

Artikelnummer: 229b408c96bb Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Cavos Sunset View Cottages bevindt zich in Cavos, gelegen in de regio Ithaka. Cavos Sunset View Cottages is geclassificeerd met 3 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Cavos Sunset View Cottages een goede keuze is:

  • Kleurrijke vakantiehuisjes
  • Zwembad met uitzicht op zee
  • Een tuin vol bloemen

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 2,5 kilometer
  • afstand tot centrum: circa 2.5 kilometer
  • afstand tot pinautomaat circa 2,5 kilometer
  • afstand tot dichtstbijzijnde winkels circa 2,5 kilometer
  • afstand tot dichtstbijzijnde (mini)supermarkt circa 2,5 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Ithaka

De wind waait door mijn haar, het zonnetje verwarmt mijn huid en de frisse zeelucht stroomt mijn longen binnen. Even voel ik me zo vrij als een vogel. Zo moet kapitein Vaggelis, de eigenaar van Cavos Sunset View Cottages, zich ook gevoeld hebben tijdens zijn avonturen op zee. Vol verwondering luister ik naar zijn verhalen over woeste zeeën en verre reizen. “Omdat ik op veel plekken altijd warm ben ontvangen, wilde ik zelf een plek creëren om anderen te verwelkomen. Het is de bedoeling dat iedereen, waar je ook vandaan komt, zich bij Cavos Cottages meteen thuis voelt.”

Even later lopen we samen naar mijn cottage. In het zonnetje liggen de pastelkleurige huisjes al op ons te wachten. Als Vaggellis de witte deur voor me opendoet, stap ik meteen nieuwsgierig mijn slaapplekje voor vanavond binnen. “Dit is nog niet alles,” zegt Vaggellis als hij me verwonderd rond ziet kijken. Hij doet de deur open naar het terras, vanuit waar we precies de zon onder kunnen zien gaan. “Ik vroeg me al af waar die ‘sunset view’ vandaan kwam,” zeg ik grinnikend. Daar is geen woord aan gelogen!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid