Villa Panorea (Corfu)

Vanaf 1,194.00

Artikelnummer: a2a2dc308965 Categorie:

Beschrijving

Villa Villa Panorea bevindt zich in Pelekas, gelegen in de regio Corfu. Villa Panorea is geclassificeerd met 4 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Villa Panorea een goede keuze is:

Droomplek in de natuur;Eigen wijn- en olijfolieproductie;Eigen zwembad

Goed om te weten:

Accommodatietype: Villa
Afstand tot strand glyfada beach circa 6

Afstand tot centrum: pelekas circa 2

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Corfu

Weet je wat mij het meest blij maakt als ik op vakantie ben? Dat is gastvrijheid. Bij Villa Panorea voel je die echt tot in het puntje van je tenen. Als ik hier aankom, voelt het direct alsof ik door vrienden word verwelkomd. De warmte, persoonlijke aandacht en bijzondere connectie die ik gelijk voel wanneer ik eigenaren Panorea en Nikos ontmoet, komt recht uit het hart. 

“Wat een ontvangst”, roep ik vol bewondering. Ik ben zojuist aangekomen in de villa en zie direct een mand vol lekkers staan. “Welkom op Corfu Eliza, zegt Panorea knipogend. En welkom in ons huis. Of eigenlijk, in het voormalige huis van mijn grootvader. Villa Panorea is al jaren in de familie, maar sinds het van ons is, laten we anderen er graag van genieten.”

Als je om je heen kijkt, zie je dat de authentieke charme nog steeds overal aanwezig is. Wel met een moderne touch, maar je kunt je makkelijk voorstellen dat Panorea hier veel mooie herinneringen heeft gemaakt heeft als klein meisje. In de keuken vind je zelfs nog de stenenvijzel van haar oma, waarmee ze vroeger de kruiden maalde die achter de villa groeien. 

Rondom de villa vind je ook grote glazen potten die al decennialang worden gebruikt voor het opslaan van eigen wijn- en olijfolieproductie. Een traditie die Panorea en Nikos nog steeds voortzetten. Zelf maken ze de lekkerste Corfiotische delicatessen van alles dat op het land groeit en bloeit. Maar het is vooral Nikos zijn passie. Als voormalig chef-kok, weet hij als geen hoe je smaakpapillen prikkelt. 

‘Ja, hier ga je een heerlijke tijd tegemoet’, bedenk ik me. Terwijl ik de omgeving in me opneem zie ik ook hoeveel privacy je hier eigenlijk wel niet hebt. En bovendien, er is een zwembad, barbecue en ligbedden, helemaal voor jou alleen. Tot rust komen gaat hier helemaal vanzelf. “En Eliza”, zegt Panorea ten slotte. “Als je wat nodig hebt, zoals een privékok die voor je komt koken, een massage of een yogales, geef je maar een seintje!”

 

 

Bekijk prijzen en beschikbaarheid