Tessera Villa’s (Corfu)

Vanaf 1,010.00

Artikelnummer: 301390bc3c14 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Tessera Villa’s bevindt zich in Gouvia, gelegen in de regio Corfu. Tessera Villa’s is geclassificeerd met 3 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Tessera Villa’s een goede keuze is:

  • Luxe vakantieverblijf
  • Je eigen zwembad
  • Met oog voor detail ingericht

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 750 meter
  • aan de rand van het centrum
  • afstand tot centrum: circa 750 meter
  • afstand tot luchthaven circa 8 kilometer
  • afstand tot bushalte circa 150 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Corfu

Zo nu en dan vind ik het heerlijk om wat meer de stad in te trekken. Toen ik door Gouvia reed vond ik dit charmante verblijfje. Vier stijlvolle villa’s met elk een eigen zwembad, comfortabele bedden en een uitstekende geluidsisolatie waardoor je hier in alle rust kunt genieten. De tuintjes van de villa’s zijn helemaal afgeschermd; hier heb je echt je eigen plekje. Het minimalistische design creëert een prachtige overloop met de natuurlijke omgeving van het eiland. Ik voel me hier net Sissi, maar dan in mijn eigen, moderne paleis op dit unieke eiland.

Tessera Villa’s is echt de ideale uitvalsbasis op Corfu; binnen 10 minuten wandel ik het centrum van Gouvia binnen om een kopje koffie te gaan drinken bij een leuk en hip tentje. De eigenaar van de villa’s vertelde mij ook dat Kerkyra (Corfu stad) maar 10 minuutjes met de huurauto is. Dat ga ik direct ontdekken!

Na een ochtend slenteren door de stad en langs het strand kom ik thuis in mijn villa. Ik pak mijn handdoek en kies ervoor om even een momentje te relaxen aan mijn eigen zwembad. Terwijl ik geniet van de zonnestralen en het verfrissende water maak ik plannen voor de volgende dag. Morgen wordt een actieve dag en ga ik de Pantokrater bezoeken, de hoogste berg van Corfu. Ik heb mij laten vertellen dat je hier een prachtig uitzicht over het eiland hebt…

Bekijk prijzen en beschikbaarheid