Roggia Farm (Corfu)

Vanaf 515.00

Artikelnummer: 934cb981f4d1 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Roggia Farm bevindt zich in Xanthates, gelegen in de regio Corfu. Roggia Farm is geclassificeerd met 4 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk alle foto’s van Roggia Farm

Reis is altijd inclusief vlucht, verblijf én huurauto! Bekijk vertrekdata op de website van de aanbieder.

Over deze accommodatie in de regio van Corfu

Mijn vriendin kijkt mij verbaasd aan als ik vertel over mijn laatste vakantie-avontuur op een boerderij op Corfu. “Jij tussen de boeren en beesten?”, vraagt ze lachend. Als ik haar als bewijs mijn foto’s laat zien, krijg ik direct heimwee…

Nog geen week geleden was ik op Roggia Farm en zat ik op de veranda gezellig te kletsen met Nikos, de eigenaar van deze boerderij. Zijn grote liefde voor dieren, bomen en planten is indrukwekkend. Ik heb veel bewondering voor hem, want hij weet op een bijzondere manier de gasten te betrekken bij het leven op deze farm.

“Organic farming is voor mij een lifestyle”, legt Nikos uit. Om dit duidelijk te maken, neemt hij mij mee naar zijn erf waar vele olijf- en fruitbomen staan en tal van producten op biologische wijze worden verbouwd. Enthousiast, maar ook trots, vertelt hij mij alles over de gewassen en zijn dieren. Maar wat ik het allermooiste van deze plek vind, is dat ik hier alle kans krijg om op een zeer relaxte manier te genieten van ruimte, rust en volledige privacy. Met de zee met haar schilderachtige kustplaatjes om de hoek. Het is allemaal erg verfrissend voor lichaam en geest. Zeg nu zelf: zo hoort vakantie toch te zijn?

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Roggia Farm (Corfu)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.