Niki Sunrise Apartments (Corfu)

Vanaf 608.00

Artikelnummer: 95a6dc0b0681 Categorie:

Beschrijving

Appartement Niki Sunrise Apartments bevindt zich in Gastouri, gelegen in de regio Corfu. Niki Sunrise Apartments is geclassificeerd met 3 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Niki Sunrise Apartments een goede keuze is:

Kleurrijke studio’s & appartementen;Duik in het ruime zwembad;Heerlijk uitzicht op zee;Voor een fijne familievakantie

Goed om te weten:

Accommodatietype: Appartement
Afstand tot strand circa 1

Afstand tot centrum: corfu town circa 10 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Corfu

Lang, lang geleden streek de Oostenrijkse keizerin Sissi neer op Corfu en ze was direct verliefd. Ze bouwde op een heel mooi plekje een zomerpaleis met prachtige tuinen. Ze koos precies die plek uit, omdat de natuur daar zo op en top bloeit en groeit, de palmen je er altijd gedag wuiven en de zee er in al haar azuurblauwe pracht schittert. Vlak bij dit wonderschone plekje, op die rustige heuvel, vond ik nóg een paleisje, namelijk die van Niki!

Als ik aankom voor mijn vakantie bij Niki Sunrise Apartments schittert de zon hoog aan de hemel. Eigenaar Nikos staat mij al op te wachten voor het oudroze gebouw met de lieflijke balkonnetjes. Overal kijk ik uit op zee: bij het grote zwembad, in de mooie bloeiende tuin. Als Nikos de deur naar het balkon van mijn appartement opent, glimlach ik van geluk.

En daar sta ik nu. Ik voel mij een prinses die vanaf haar bordes uitkijkt over de zee. Ik snap keizerin Sissi wel, en Nikos ook! Als je eenmaal op deze heuvel bent beland, realiseer je dat je misschien wel een van de mooiste plekjes van Corfu te pakken hebt…

Bekijk prijzen en beschikbaarheid