Mr & Mrs White Corfu Hotel (Corfu)

Vanaf 755.00

Artikelnummer: 38bfe7f7f1b5 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Mr & Mrs White Corfu Hotel bevindt zich in Acharavi, gelegen in de regio Corfu. Mr & Mrs White Corfu Hotel is geclassificeerd met 4 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies ontbijt.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Mr & Mrs White Corfu Hotel een goede keuze is:

  • Luxe hotel
  • Plons in het mooie zwembad
  • Een prachtige tuin

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 600 meter
  • in het centrum
  • afstand tot luchthaven circa 35,0 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Corfu

Luxe, frisheid, eenvoud… Dit zijn de associaties die ik heb bij de kleur wit, en zoals je al aan de naam kan raden komt deze kleur volop terug bij het Mr & Mrs White Corfu Hotel. Vandaag ga ik op bezoek bij Nancy, de manager van het hotel. Na een rit door de groene natuur van Corfu over smalle weggetjes, valt mijn oog op een prachtig wit hotel. “Hier moet het zijn!” Ik stap uit en Nancy staat al op me te wachten. “Wat leuk dat je er bent, Eliza. Ga zitten! Ik schenk wat te drinken voor ons in.” Ik kijk om me heen en zie allerlei loungeplekjes en een uitnodigend zwembad, welke omgeven zijn door tientallen bomen. Ik besluit plaats te nemen in één van de stoelen.

Na ons drankje maken we nog een wandeling door de prachtige tuinen waar het hotel mee omgeven is. Nancy vertelt me over de ervaring die ze de gasten wil bieden. “We willen dat ze het gevoel hebben dat ze in en paradijsje zijn. De groene omgeving maakt het de perfecte locatie om tot rust te komen.” Wanneer we weer arriveren bij de receptie geeft Nancy mij de sleutel van mijn hotelkamer. “Geniet van je verblijf hier Eliza!” Ik kan je verzekeren: dat komt hier meer dan goed.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid