Megalithari Villas (Corfu)

Vanaf 555.00

Artikelnummer: fa518d1a76f3 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Megalithari Villas bevindt zich in Kavadades, gelegen in de regio Corfu. Megalithari Villas is geclassificeerd met 4 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Megalithari Villas een goede keuze is:

  • Moderne villa’s
  • Plons in je privézwembad
  • Een prachtige zonsondergang

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 1000 meter: circa 2 kilometer (zandstrand)
  • afstand tot centrum: circa 500 meter
  • afstand tot luchthaven circa 30 kilometer
  • afstand tot pinautomaat circa 1000 meter
  • afstand tot dichtstbijzijnde winkels circa 1000 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Corfu

“Vroeger droomde ik van een prachtige plek voor mijn villa. Vlakbij zee en omgeven door oude olijfbomen. Waar je ‘s avonds de krekels hoort en sterren ziet. Waar stilte en rust heersen.” Ik kijk opzij naar Spyros. Hij beschrijft precies het plaatje waar ik nu zit. Hij lacht trots. “En het is me gelukt. Toen ik hier op een dag langsreed, wist ik dat ik hier mijn geluk zou vinden.”

Met een warm gevoel kijk ik naar de Megalithari Villas. Gebouwd met de eeuwenoude stenen hier uit de buurt en afgemaakt met de natuurlijke materialen van het eiland. De inrichting is een combinatie van authentiek Corfu in een modern jasje. Spyros heeft zijn best gedaan om het voor ieder reisgezelschap zo comfortabel mogelijk te maken. Zo hebben de zes luxe villa’s ook een speciaal kinderzwembad en zijn ze ruimer opgezet om families alle ruimte te geven. Maar wat ze allemaal hebben is dat adembenemende uitzicht over de vallei. De zonsondergang die ik hier heb mogen bewonderen is bijna niet in woorden uit te leggen. Het was één van de hoogtepunten van mijn vakantie op Corfu.

Nu zitten we samen bij mijn privézwembad en de sterren fonkelen in de heldere hemel. “Geen droom is te groot, Eliza. Wie droomt die leeft!”

Bekijk prijzen en beschikbaarheid