Levant Hotel (Corfu)

Vanaf 682.00

Artikelnummer: d0c9e8b2a225 Categorie:

Beschrijving

Hotel Levant Hotel bevindt zich in Pelekas, gelegen in de regio Corfu. Levant Hotel is geclassificeerd met 3 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Levant Hotel een goede keuze is:

Sfeervol hotel;Duik in het ruime zwembad;Droom weg bij het uitzicht;Een ruime badkamer

Goed om te weten:

Accommodatietype: Hotel
Afstand tot strand circa 3 kilometer
Afstand tot centrum: pelekas circa 650 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Corfu

Mijn vriend George weet me iedere keer te verrassen als hij me meeneemt naar de leukste plekjes op het eiland Corfu. Eén daarvan is de ‘Keizers Troon’. Een uitzichtpunt vernoemd naar Keizer Wilhelm II. Hij vindt dit de mooiste plek op aarde, en geloof me, George heeft wel wat van de wereld gezien!

Na een forse wandeling gaan George en ik vlakbij deze bijzondere plek even wat drinken bij een hotel. Ik ben meteen onder de indruk: niet alleen heb je hier vrijwel hetzelfde uitzicht als bij de Keizers Troon, het is ook nog een op en top romantisch stekje midden in de natuur.

George kende de eigenaar en zodoende kreeg ik de kans om eens rustig rond te kijken in dit kleine paradijsje. Overal dezelfde gemoedelijke en rustgevende sfeer. In de kamers, in het restaurant… Maar het mooiste moest nog komen. Genietend van een heerlijk glaasje wijn op een ligstoel bij het zwembad maakte het voor mij compleet. Zelden heb ik zo’n schitterende zonsondergang gezien…

Bekijk prijzen en beschikbaarheid