Isabella Country House (Corfu)

Vanaf 676.00

Artikelnummer: eef05c1a5d91 Categorie:

Beschrijving

Appartement Isabella Country House bevindt zich in Gouvia, gelegen in de regio Corfu. Isabella Country House is geclassificeerd met 4 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Isabella Country House een goede keuze is:

Sfeervolle suites & appartementen;Plons in het mooie zwembad;Een prachtige tuin;Alle kamers een unieke inrichting

Goed om te weten:

Accommodatietype: Appartement
Afstand tot strand circa 800 meter
Afstand tot centrum: circa 700 meter
Afstand tot dichtstbijzijnde (mini)supermarkt circa 700 meter
Afstand tot dichtstbijzijnde restaurant circa 700 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Corfu

Langzaam word ik wakker en kijk om me heen. De kussens liggen heerlijk en de palmbomen wuiven zacht. De citroenen en de bloemen groeien in de zon: alles is mooi hier bij Isabella Country House. Het huis is omgeven door een grote bloeiende tuin, de verblijven zijn rustiek en romantisch. Rustig sta ik op en neem een duik in het zwembad.

En daar zo dobberend moet ik denken aan gisteravond toen ik in de haven van Gouvia hier vlakbij tussen de zeilschepen een visje at. Uren later kwam ik in het donker voldaan thuis en kreeg de mooiste traktatie van die dag. De tuin was namelijk gehuld in een zee van witte lampionnen. Ik deed een trui aan om vanaf de veranda van mijn suite dit romantische lichtspel te bewonderen.

"Goedemorgen!" Angela, de schoonmaakster, is even stralend als altijd. Ze klopt de kussens van de zitjes in de tuin op en vraagt of ze mijn appartement kan schoonmaken. “Ik blijf hier voorlopig hoor” en ik glimlach gelukkig.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid