Il Tesori Dassia Villas (Corfu)

Vanaf 1,188.00

Artikelnummer: 7d7133870f0f Categorie:

Beschrijving

Villa Il Tesori Dassia Villas bevindt zich in Dassia, gelegen in de regio Corfu. Il Tesori Dassia Villas is geclassificeerd met 4 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Il Tesori Dassia Villas een goede keuze is:

Ruime villa;Geniet van het privézwembad;Heerlijk rustig gelegen;Wees de chef met je eigen barbecue

Goed om te weten:

Accommodatietype: Villa
Afstand tot strand circa 750 meter (zandstrand)

Afstand tot centrum: corfu town circa 10 kilometer
Afstand tot luchthaven Corfu Ioannis Kapodistrias Airport (CFU) circa 13 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Corfu

"Is dat allemaal voor mij?" Ik sta voor mijn terracottakleurige villa, een van de drie schoonheden van Il Tesori Dassia Villas van Yiannis en Efi Papadopoupou. Yiannis lacht. Ik voel een staat van groot geluk opborrelen. Ik zie drie terrassen en een privézwembad in de zon.

Een uurtje daarvoor liepen we via de leistenen trap omhoog richting het zwembad, dat schitterde op de tweede verdieping in de zon. Dat is het leuke van deze villa’s: wat normaal gesproken onder is, is hier boven. Zo kom je op de tweede verdieping binnen in de sfeervolle woonkamer en de grote moderne keuken. In de tuin geuren en bloeien de bloemen dankzij Efi.

“Wat een rust en stilte”, lach ik, wetend dat zodra ik hier de poort uitwandel ik het Griekse leven van Dassia ervaar. Ik zucht diep en ondersteboven van geluk bel ik mijn vrienden. “Ja, allemaal voor ons.”

Bekijk prijzen en beschikbaarheid