Il Tesori Dassia Villas (Corfu)

Vanaf 525.00

Artikelnummer: 7d7133870f0f Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Il Tesori Dassia Villas bevindt zich in Dassia, gelegen in de regio Corfu. Il Tesori Dassia Villas is geclassificeerd met 4 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk alle foto’s van Il Tesori Dassia Villas

Reis is altijd inclusief vlucht, verblijf én huurauto! Bekijk vertrekdata op de website van de aanbieder.

Over deze accommodatie in de regio van Corfu

“Is dat allemaal voor mij?” Ik sta voor mijn terracottakleurige villa, een van de drie schoonheden van Il Tesori Dassia Villas van Yiannis en Efi Papadopoupou. Yiannis lacht. Ik voel een staat van groot geluk opborrelen. Ik zie drie terrassen en een privézwembad in de zon.

Een uurtje daarvoor liepen we via de leistenen trap omhoog richting het zwembad, dat schitterde op de tweede verdieping in de zon. Dat is het leuke van deze villa’s: wat normaal gesproken onder is, is hier boven. Zo kom je op de tweede verdieping binnen in de sfeervolle woonkamer en de grote moderne keuken. In de tuin geuren en bloeien de bloemen dankzij Efi.

“Wat een rust en stilte”, lach ik, wetend dat zodra ik hier de poort uitwandel ik het Griekse leven van Dassia ervaar. Ik zucht diep en ondersteboven van geluk bel ik mijn vrienden. “Ja, allemaal voor ons.”

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Il Tesori Dassia Villas (Corfu)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.