Hidden Cove Corfu (Corfu)

Vanaf 932.00

Artikelnummer: f2bbecb151fd Categorie:

Beschrijving

Hotel Hidden Cove Corfu bevindt zich in Kontokali, gelegen in de regio Corfu. Hidden Cove Corfu is geclassificeerd met 5 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Hidden Cove Corfu een goede keuze is:

Stijlvolle, moderne inrichting;Zwembad met cabanas;Suites met eigen zwembad of jacuzzi

Goed om te weten:

Accommodatietype: Hotel
Afstand tot strand circa 800 meter (zandstrand)
Afstand tot centrum: circa 5 kilometer
Afstand tot luchthaven circa 15 kilometer
Afstand tot bushalte circa 1

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Corfu

Ik heb de levendige hoofdstad Kerkyra op Corfu nog maar net achter me gelaten en nu sta ik in een oase van rust. Ik bevind me in de badplaats Kontokali, in Hotel Hidden Cove Corfu. Dit smaakvolle adresje is mijn onderkomen voor de komende dagen en heeft me gelijk al bij aankomst enorm verrast…

Het hotel is namelijk prachtig ontworpen: het is licht, modern en supersmaakvol ingericht. Daarnaast is er veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, waardoor er overal om je heen een heerlijke sereniteit hangt. Wandel je naar je kamer, neem dan het hotel en de omgeving in je op. De trappenhuizen van glas geven fantastische doorkijkjes. Zo kijk je bijvoorbeeld op de tuin die volstaat met palmbomen en zie je het zwembad dat omringd wordt door comfortabele ligbedden. Krijg je al zin om te relaxen? Ook voor leuke uitstapjes zit je hier goed. Geniet van ontspannen dagen aan de Ionische zee of huur een bootje in de haven. Vanaf het water ontdek je de leukste baaien en stranden van het eiland.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid