Fundana Villas (Corfu)

Vanaf 735.00

Artikelnummer: 13ba471eae25 Categorie:

Beschrijving

Appartement Fundana Villas bevindt zich in Doukades, gelegen in de regio Corfu. Fundana Villas is geclassificeerd met 3 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Fundana Villas een goede keuze is:

Charmante studio’s & appartementen;Plons in het mooie zwembad;Een prachtige tuin;Een hart voor duurzaamheid

Goed om te weten:

Accommodatietype: Appartement
Afstand tot strand circa 5 kilometer (zandstrand)
Afstand tot centrum: circa 3500 meter
Afstand tot luchthaven circa 14 kilometer
Afstand tot bushalte circa 1500 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Corfu

Eigenaar Spyros zorgt er hoogstpersoonlijk voor dat het me aan niets ontbreekt tijdens mijn verblijf in zijn 17e-eeuwse Venetiaanse landhuis. Eigenlijk hoeft hij daar maar weinig voor te doen. Fundana Villas ligt op een heuvel en is omringd door natuurschoon. Het is dan ook heel verleidelijk om dagenlang te dobberen in het zwembad met uitzicht over de vallei of te genieten van de rust in de omliggende tuinen…

Vier dagen later heb ik nog niets van het eiland gezien. Dat kan zo niet langer, aldus Spyros, en hij neemt me mee voor een wandeltocht door het bergachtige landschap. Al wandelend vertelt hij verhalen van lang vervlogen tijden en weet hij precies waar je moet zijn voor de meest adembenemende uitzichten over de vele mooie baaien van het eiland.

Wil je Corfu echt leren kennen, ga dan met Spyros op pad en laat je verrassen door de vele verborgen juweeltjes van het eiland!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid